Valutaer:
Danmark 
Gratis fragt fra Dkk1000+ | 30 Dages Gratis Returret!
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Du Har 30 Dage Fra Datoen For Afsendelsen At Returnere En Vare Til En Udveksling Eller Tilbagebetaling. BemĂŚrk Venligst At Du Har 14 Dage Til At Udveksle Eller Returnere Genstande Diskonterede Eller Salg Poster.

Engangsartikler

Et Produkt Vil Kun Blive Accepteret Til Ombytning Eller Tilbagebetaling, Hvis Det Returneres Ubrugte, Ubeskadigede Og I Ny Stand. Alle Piercing Er Afsendt I Klare Plastposer Og Forseglet Med En Børnesikret Etiket, Som Giver Kunderne Mulighed For At Se De Elementer Og Stadig Gøre Brug Af Vores Fantastiske Returpolitik Men Vi Vil Ikke Bytte Eller Refundere Enhver Vare Af Piercing, Hvis Vi Mener, At Forseglet Emballage Er Blevet Åbnet Eller Manipuleret Med. Dette Påvirker Ikke Dine Lovmæssige Rettigheder.

Hvis En Vare Er Blevet Indgraveret Vi Ikke Tilbyde En Ombytning Eller Give En Fuld Refusion. Vi Vil Dog Tilbyde En 50% Refusion.

Udveksling / Retur Faq

Hvad Gør Jeg, Hvis Jeg Har Mistet Min Faktura?

Mü Ikke Bekymre Dig, Hvis Du Mister Din Faktura Kan Du Stadig Returnere Din Vare. Pakke Op Det Emne, Du Ønsker At Vende Tilbage Og Inkludere Dine Detaljer Og Dit Ordrenummer (Dette Kan Findes Pü Vores E-mails Eller Ved At Se Pü Order History I Din Online Konto) Og Lad Os Vide, Hvad Du Gerne Vil Bytte Eller Tilbagebetaling.

Hvor Lang Tid Tager Det At Behandle En Tilbagevenden?

Fra Modtagelsen Af ​​din Pakke, Vi Sigter Mod At Behandle Dine Afkast Så Hurtigt Som Muligt - Som Regel Inden For 48 Timer. På Travle Perioder Af Året, Kan Der Gå Op Til Syv Arbejdsdage For Dit Afkast, Der Skal Behandles.

Kan Jeg Bytte Til En Dyrere Vare?

Ja, Hvis Erstatningsvare Er Dyrere End Returvaren Vi Vil Kontakte Dig For Betaling Af Forskellen.

Hvad Sker Der, Hvis Det Element Jeg Vil Til GengĂŚld Er Udsolgt?

Hvis Vi Ikke Har Den Vare, Du Ønsker I Bytte Pü Lager, Vil Du Blive Kontaktet Af Vores Kundeserviceteam Inden For 30 Dage Og Tilbudt En Alternativ Element Eller Fuld Refusion.

Hvor LÌnge Vil Jeg Nødt Til At Vente Pü En Refusion?

Vi Vil Behandle Din Refusion Hurtigst Muligt Normalt Inden For 48 Timer Efter Modtagelsen. Vi Sender Dig En E-mail For At Lade Dig Vide, At Vi Har Modtaget Varen Og Behandler Det. En Tilbagebetaling Vil Normalt Tage Omkring Fem Til Syv Arbejdsdage Til At Blive Vist I Din Konto, Men Det Kan OgsĂĽ AfhĂŚnge Af Din Bank.

Min Vare Er Defekt, Og Jeg Ønsker At Returnere Den.

Varer Er Klassificeret Som Defekt, Hvis De Er Modtaget Beskadiget, Eller Hvor En Produktionsvirksomhed Fejl Opstår Inden For 30 Dage Efter Købet. Bemærk, At Emner, Der Er Beskadiget Som Følge Af Slid Og Ælde Ikke Anses For At Være Defekt. Hvis Du Mener, Din Vare Er Defekt Bedes Du Kontakte Os, Som Vil Rådgive Om, Hvordan Man Returnere Varen Til En Reparation / Udskiftning, Hvis Returneres Inden For Garantiperioden.

Annullering Eller Ændring Af En Ordre

Kontroller Og Placere Dine Ordrer Omhyggeligt Som Vi Ikke Kan Foretage Ændringer, Når Vi Har Modtaget Den. Hvis Du Gerne Vil Tilføje Produkter Til Din Ordre Skal Du Placere En Ny Ordre. Hvis Du Har Brug For At Ændre Oplysninger Om Din Leveringsadresse, Fjerne Elementer Fra Din Ordre Eller Annullere Ordren, Bedes Du Kontakte Vores Kundeservice Hold Mellem 8:30 Til 05:30, Mandag Til Fredag ​​(Undtagen Helligdage)

Forbrugeraftaler Regulations 2013

Denne Lovgivning Giver Dig De Følgende Fortrydelsesret, Nür Du Køber Online Eller Via Telefon: Du Har Ret Til At Annullere Din Kontrakt, Forudsat At Du Udøver Din Ret Ikke LÌngere End 14 Dage Efter Den Dag, Hvor Du Modtager De Varer Eller Tjenesteydelser.

Din Ret Til At Returnere Produkter GĂŚlder Ikke Varer Fremstillet Til Din Specifikation (SĂŚrlige Ordrer), Der Er Blevet Klart Personlige Eller Indgraveret, Eller Som PĂĽ Grund Af Deres Karakter Ikke Kan Returneres, Herunder Piercing Smykker, Hvor Emballagen Forseglingen Er Blevet Brudt, Eller Manipuleret Med, Til Hygiejniske Grunde, Eller Produkter Med Et Segl, Hvor Forseglingen Er Blevet Eller Er Brudt.

Hvis Du Ønsker At Udøve Dit Fortrydelsesret, Er Du Forpligtet Til At Beholde Besiddelse Af Varerne Og Tage Rimelige Sig Af Dem. For At Udøve Retten Til At Annullere, Skal Du Informere Os Om Din Beslutning Om At Annullere Din Kontrakt Med En Klar ErklÌring, Herunder Oplysninger Om Dit Navn, Fysiske Adresse, Oplysninger Om Den RÌkkefølge, Du Ønsker At Annullere, Og, Hvor Det Er Muligt, Dit Telefonnummer Og E-mail Adresse. En Annullering Formular Leveres Med Din OrdrebekrÌftelse E-mail.